CNachi MZ07Légünk a japán Nachi ipari robotok értékesítésével, karbantartásával, szervizével foglalkozik.

15 éve az ipari automatizálásban

A cégünknél dolgozó mérnökök és technikus kollégák már több mint 15 éve foglalkoznak ipari robotokkal. Ezzel a tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk a robotok szakszerű telepítését, programozását és a későbbiek folyamán azok karbantartását, szervizelését. A Nachi ipari robot márka hazánkban még kevésbé ismert, de a világon az 5 legnagyobb robotgyártó között van. Magas műszaki színvonalat, japán megbízhatóságot képviselnek versenyképes áron.
 

Nachi név mögött a japán minőség


A Nachi a legnagyobb ázsiai autógyárak (pl. Toyota Motor Corporation) hivatalos ipari robot beszállítója az egész világon, első robotjait 1968-ban mutatta be. Küldetésünknek érezzük azt, hogy a Nachi Magyarországon is minél ismertebb és népszerűbb ipari robot márka legyen a jövőben!


A nálunk vásárolt robotokhoz ingyenes oktatást, valamint 2 napos helyszíni programozást adunk!
Cégünk filozófiája, hogy az értékesített robotok mellé erős műszaki támogatást nyújtunk a telepítés után is, hiszen az elégedett vevő a legjobb reklám.
Ha automatizálni vagy robotizálni szeretne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy komplett megoldást tudjunk kínálni Önnek egy kézből, gyorsan és megfizethető áron!